Rico Verhoeven tikt talentje op de vingers! 'Dit moet je niet doen als je wilt shinen' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven tikt talentje op de vingers! 'Dit moet je niet doen als je wilt shinen'

Rico Verhoeven tikt talentje op de vingers! 'Dit moet je niet doen als je wilt shinen'

Rico Verhoeven is coach in het House of Glory programma waar hij een aantal talenten helpt in de strijd tegen team Badr Hari. En als de kampioen je een tip geeft kan je beter luisteren.

In de nieuwst aflevering van House of Glory zien de fans hoe Rico een van team talenten er op wijst dat als je sommige dingen niet doet je mentaal een overwinning kan boeken. Figueiredo Landman, die aanschuift tijdens een gezamenlijk diner wordt getest. Hij moet de dag er na de ring in en op gewicht zijn en dan mag je sommige dingen niet eten.

"We gaan Figi testen, of hij sushi gaat pakken", zegt Rico tegen de rest van het team die aan tafel zit welke is gevuld met Sushi en andere lekkernijen. "Als hij gefocused is pakt hij alleen een beetje rijst."

Rico Verhoeven is duidelijk als je wilt shinen moet je dingen laten

Als Figueiredo aanschuift gaat hij gelijk richting de lokkende Sushi. En daar is waar Verhoeven ingrijpt. Rico legt even uit waarom hij beter kan overslaan. "Morgen is jouw moment, dan ga je shinnen en mag je lekker eten", zegt deze terwijl hij de honneurs waarneemt en het stukje sushi zelf opeet.

"Ik pak hem wel voor jou", aldus Rico. Wil je de hele aflevering zien dan moet je bij Videoland zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws