Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je' (video) Nieuws
Nieuws

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je' (video)

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je' (video)

Lionel Messi de Argentijnse voetbalster wordt bedreigd door boksster Canelo Alvarez, wegens vermeend gebrek aan respect voor Mexico.

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi en zegt deze mar beter uit de buurt te blijven. "Hij kan maar beter tot God bidden dat ik hem nooit vind", zei de wereldkampioen boksen. Dit na uitgelekte videobeelden die laten zien dat Messi tegen een Mexico-shirt trapte in de kleedkamer van Argentinië.

Tijdens de FIFA Wereldbeker 2022 schokte Saudi-Arabië iedereen door Argentinië in de eerste wedstrijd te verslaan. De vrees bestond dat de uitdaging van het Argentinië van Lionel Messi zou eindigen in de competitieronde zelf.

Geen respect

Maar Argentinië versloeg Mexico met 2-0 in de tweede wedstrijd om hun uitdaging in het WK intact te houden. Messi droeg ook bij aan de overwinning door een doelpunt te maken. Na deze overwinning vierden de spelers van Argentinië een groot feest in de kleedkamer. Maar deze viering is nu verstrikt in controverse.

Dit is de reden waarom Mexicaanse fans en voormalig wereldkampioen bokser Caneo Alvarez erg boos zijn op Messi. Alvarez beschuldigde Messi van het ontheiligen van de trui van Mexico. Alvarez uitte zijn gevoelens in een tweetal tweets in het Spaans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws