Glory zet topkickbokser Mory Kromah op contract: 'The Black Ghost' Nieuws
Nieuws

Glory zet topkickbokser Mory Kromah op contract: 'The Black Ghost'

Glory zet topkickbokser Mory Kromah op contract: 'The Black Ghost'

Glory Kickboxing, de grootste naam in de kickbokswereld, heeft vandaag de toevoeging van een nieuwe vechter aangekondigd. De organisatie laat de fans in spanning door niet meteen te zeggen wie het is.

Bronnen beweren dat de nieuwste Glory aanwinst Mory Kromah is, beter bekend als 'The Black Ghost'. Kromah was de kampioen in een andere kickboksorganisatie genaamd Enfusion en hij staat bekend om zijn spectaculaire entrees met een mysterieus masker.

Waarom is iedereen zo enthousiast over Kromah?

Kromah is niet zomaar een vechter; hij heeft een indrukwekkend trackrecord in de ring. Hij heeft de titel van kampioen gedragen en staat bekend om zijn krachtige vechtstijl.

Fans herkenden zijn unieke masker op de aankondiging post van Glory en kunnen niet wachten om hem te zien vechten. Deze zijn dan ook zeer enthousiast en hopen dat hun idool snel in actie komt.

Wat betekent dit voor de kickbokswereld?

Door Kromah aan te trekken, wordt de lichtzwaargewicht divisie bij Glory Kickboxing nog spannender. Kromah is een sterke tegenstander met veel ervaring. Dit betekent dat de andere vechters in deze categorie hun borst nat kunnen maken.

Enfusion, waar Kromah vandaan komt, staat bekend om zijn getalenteerde vechters en spannende evenementen. Het lijkt erop dat de kickbokswereld op het punt staat nog interessanter te worden!

Glory Kickboxing moet nog officieel te bevestigen dat ze Kromah hebben binnengehaald.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws