🎥 Verbale oorlog: Enfusion's Ozcan en Smaili sparen elkaar niet Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Verbale oorlog: Enfusion's Ozcan en Smaili sparen elkaar niet

🎥 Verbale oorlog: Enfusion's Ozcan en Smaili sparen elkaar niet

Het Enfusion #134 evenement iop 12 oktober in Nijmegen wordt het podium voor een van de meest geanticipeerde gevechten van het jaar, Tayfun Ozcan tegen Younes Smaili.

Tijdens een 1 op 1 ontmoeting in de studio van Warrior Talk lieten de twee topvechters er geen twijfel over bestaan, ze zijn klaar om elkaar geen duimbreed toe te geven. Ozcan beschuldigde Smaili ervan een opgever te zijn, terwijl Smaili beweerde dat Ozcan’hem geen pijn kan doen en te zullen verslaan.

Terugkeer van Tayfun Ozcan

Tayfun Ozcan, de topkickbokser met een indrukwekkende staat van dienst en voormalig Enfusion-wereldkampioen in zowel de 72,5 kg als 70 kg categorie, maakt zijn comeback.

Na een uitstapje naar ONE Championship en een nederlaag tegen Superbon Singha Mawynn, keert Ozcan terug naar het strijdtoneel van Enfusion, vastberaden om zijn plek aan de top te heroveren.

Uitdaging voor Younes Smaili

Voor Younes Smaili is het gevecht tegen Ozcan een kans om te bewijzen dat hij meer dan klaar is voor de wereldtop. Met Ozcan's reputatie en ervaring op het spel, belooft deze match een cruciale test te worden voor Smaili's vaardigheden en vastberadenheid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws