'Rico bleef maar opstaan!' Levi Rigters had gemener willen vechten tegen kampioen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Rico bleef maar opstaan!' Levi Rigters had gemener willen vechten tegen kampioen

'Rico bleef maar opstaan!' Levi Rigters had gemener willen vechten tegen kampioen

Levi Rigters slaagde er in om Glory Kampioen Rico Verhoeven naar het canvas te slaan tijdens de Grand Prix van 9 maart. Toch slaagde de prins van het kickboksen niet om koning Verhoeven uit te schakelen.

Zelf kijkt Rigters terug naar de Grand Prix finale tegen Verhoeven met een kritische kijk en zegt veel gemener in de wedstrijd te hadden moeten zitten. Maar Verhoeven de bekend staat om zijn vermogen om weer op te staan na een zware knockdown.

Ook Rigters kreeg hiermee te maken na een perfect uitgevoerde spinning backfist die zijn doel raakte. Verheven was even van zijn stuk en Rigters had goede hoop: "Ik dacht als hij maar blijft zitten. Ik was goed leeg", zegt Rigters die de superioriteit van Verhoeven erkent,

Leermoment en plan

Rigters ziet het gevecht tegen Verhoeven als een leer moment en heeft veel opgepikt in het gevecht. "Ik had twee keer 8 tellen gehad, maar die spinning back fist zat in mijn hoofd, dat was het plan".

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws