ONE FC ster Haggerty verdedigt wereldtitel tegen levensgevaarlijke Thai Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ONE FC ster Haggerty verdedigt wereldtitel tegen levensgevaarlijke Thai

ONE FC ster Haggerty verdedigt wereldtitel tegen levensgevaarlijke Thai

Jonathan Haggerty, de huidige wereldkampioen in de ONE Championship bantamgewicht klasse van het Muay Thai, staat klaar om zijn titel te verdedigen tegen Superlek Kiatmoo9.

Dit gevecht belooft een echte krachtmeting te worden tussen twee van de allerbeste vechters ter wereld. Op 6 september zullen ze het tegen elkaar opnemen in de Ball Arena in Denver, Colorado, en het goede nieuws is dat je het live kunt volgen via Sky Sports.

Wie zijn Haggerty en Superlek?

Jonathan Haggerty is een echte kampioen die bekend staat om zijn indrukwekkende vechttechnieken. Hij heeft hard getraind om te komen waar hij nu is, en na zijn recente overwinning op Felipe Lobo kijkt hij uit naar zijn volgende grote uitdaging.

ONE FC ster Haggerty verdedigt wereldtitel tegen levensgevaarlijke Thai
Superlek Kiatmoo9 (Foto: ONE FC)

Superlek, afkomstig uit Thailand en bekend als "De Trapkoning", is een ware sensatie in de vechtwereld. Hij heeft een geweldige reputatie opgebouwd door grote namen in de sport te verslaan en staat bekend om zijn krachtige trappen.

Showdown tussen kampioenen

Dit gevecht is niet zomaar een wedstrijd; het is een botsing tussen twee kampioenen. Superlek stapt een gewichtsklasse hoger om het op te nemen tegen Haggerty, die zowel in kickboksen als in Muay Thai de wereldtitel draagt.

Deze wedstrijd gaat spannend worden, met beide vechters die hun beste technieken en strategieën zullen moeten inzetten om te winnen (lees verder onder video).

Waarom dit gevecht bijzonder is

Haggerty is geen vreemde voor het verslaan van topvechters; hij heeft al eerder grote namen in de sport geklopt. En Superlek? Hij komt van een indrukwekkende overwinning af en is klaar voor deze nieuwe uitdaging.

Dit maakt het gevecht extra spannend, omdat beide vechters bewezen kampioenen zijn die alles zullen geven in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws