🎥 Glory LHW Grand Prix schot in de roos! 'Verrassend goed' Nieuws
Nieuws

🎥 Glory LHW Grand Prix schot in de roos! 'Verrassend goed'

🎥 Glory LHW Grand Prix schot in de roos! 'Verrassend goed'

De Glory Lichtzwaargewicht Grand Prix gisteravond in Ahoy Rotterdam bracht wat de fans hadden verwacht. Spektakel en harde gevechten met onverwachte winnaars, maar wat vinden de experts ervan?

De fans aanwezig Ahoy zagen de Glory Lichtzwaargewicht Grand Prix gewonnen worden door Donegi Abena die op spectaculaire wijze de grote favoriet Bharam Rajabzadeh versloeg. Abena die in het toernooi de meeste rondes vocht toonde hiermee aan de topvechter van de divisie te zijn.

Het expert recap team van de Telegraaf, ChampsTalk en Vechtsport Info waren het er eenduidig over eens een dikke negen. Het toernooi leverde meer dan de zwaargewicht GP die gewonnen werd door Rico Verhoeven.

De GP formule die Glory toepast laat zien dat de organisatie een goede vooruitblik heeft op de toekomst en wat de fans willen zien. Natuurlijk blijven 1 tegen 1 gevechten populair, maar de Grand Prix's lijken te boeien.

Fans alvast uit naar komende Grand Prix's en de terugkeer van een aantal vechters zoals Jamal Ben Saddik en Antonio Plazibat.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws