Glory Kickbokser met hersentumor in zwaarste tv-programma Nieuws
Nieuws

Glory Kickbokser met hersentumor in zwaarste tv-programma

Glory Kickbokser met hersentumor in zwaarste tv-programma

Robbie Hageman, voormalig Glory Kickbokser zal ondanks zijn hersentumor meedoen met het zwaarste tv-programma op de Nederlandse zenders, Kamp van Koningsbruggen.

Topkickbokser Hageman ging de strijd tegen zijn hersentumor aan, werd met succes geopereerd en recentelijk werd bekend dat de tumor weer gedeeltelijk terug is. Echter zal Hageman ondanks de tumor vanaf 6 januari te zien zijn in Kamp van Koningsbruggen.

Laatste gevecht

In Kamp Van Koningsbrugge gaan vijftien gewone burgers met elkaar (en met zichzelf) de strijd aan. In het programma worden de deelnemers opgeleid tot commando. Dit doen ze door een van de zwaarste opleidingen ter wereld te volgen, namelijk die van The Special Forces (Bron AD). Lees door onder foto...

Op social media meld Hageman zijn deelname; ,,Het tweede seizoen van Kamp van Koningsbrugge gaat bijna van start! 15 gewone burgers gaan de loodzware beproeving aan op een nieuw, ruig en uitdagend terrein. En ik mag eindelijk bekend maken dat ik een van die 15 strijders ben! "

Niet alleen is Hageman deelnemer in het tv-programma, ook zal hij op 8 januari de kickboksring weer in stappen voor zijn laatste gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws