'100.000!' Jake Paul gaat klappen krijgen van bokskoningin Nieuws
Nieuws

'100.000!' Jake Paul gaat klappen krijgen van bokskoningin

'100.000!' Jake Paul gaat klappen krijgen van bokskoningin

Jake Paul is uitgedaagd tot een $ 100.000 neemt alles zes-ronde sparring sessie door dames bokskampioen Claressa Shields. YouTube-ster Paul en de onbetwiste bokskoningin zijn de afgelopen maanden in een online ruzie verwikkeld.

Maar Shields is nu klaar om haar geld in te zetten waar haar mond is en de ruzie in de ring te vereffenen. Shields twitterde: ,,ik heb $ 100.000 van mijn eigen geld, ik zal ervoor zorgen dat Jake Paul me niet kan verslaan in het sparren! Dat is voor mijn rekening! " (tekst loopt door onder video).

Shields riep Paul's assistent-trainer J'Leon Love op om het gevecht op te zetten. Paul, 24, heeft een 4-0 record als bokser, vergeleken met Shields, een kampioen met drie gewichten en een dubbele Olympische gouden medaillewinnaar is dat niets. De bokskampioene stapte recentelijk de MMA-kooi in bij PFL.

Schijtbak

Na een winnend debuut verloor zij bij PFL haar laatste wedstrijd. Paul bespotte het resultaat online, maar Shields sloeg terug: ,,Hij bespot mij, dat gaf hem een ​​beter gevoel over zichzelf. Maar in de boksring zal ik hem slopen. Als het gaat om de echte bokswereld, zal Jake Paul nooit geen wereldkampioen worden. " (Tekst loopt door onder video).

De bokskampioene zegt ook dat Paul makkelijke rivalen uitkiest om te winnen. ,,Hij kan gewoon zijn tegenstanders blijven kiezen. Je bent nog steeds slecht in boksen. Je hebt nog steeds geen prestaties geleverd. Je zou nog steeds niet met mij in dezelfde ring durven stappen, laat staan ​​sparren. En hij is het gewoon niet eens waard om mijn adem te verspillen. Die gast is zielig en een schijtbak", aldus Shields.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws