🎥 Ex-UFC'er Sam Alvey scoort verpletterende knockout in debuut bij Karate Combat Nieuws
Nieuws

🎥 Ex-UFC'er Sam Alvey scoort verpletterende knockout in debuut bij Karate Combat

🎥 Ex-UFC'er Sam Alvey scoort verpletterende knockout in debuut bij Karate Combat

Sam Alvey blijft succes vinden buiten de octagon. De 37-jarige UFC-veteraan, die in mei eindelijk weer een winst wist te scoren in zijn MMA-carrière, volgde dat op met een verbluffende prestatie afgelopen gisteren, waarbij hij een indrukwekkende knockout scoorde in zijn debuut bij Karate Combat.

Nu uitkomend als een zwaargewicht, wisselde Alvey klappen uit met tegenstander Adam Ramos, waarbij beide vechters in de vroege stadia treffers landden. Precies op het moment dat het leek alsof Alvey een harde stoot van Ramos incasseerde, trok hij zich terug en vuurde een enorme rechtse stoot af. De stoot draaide Ramos om voordat hij hem naar het canvas stuurde. Vanaf dat moment bleef Alvey stoten uitdelen op de grond, totdat de scheidsrechter genoeg had gezien om Ramos te redden van verdere schade.

Wat een bom van een knock-out

Na een ongekende reeks van negen gevechten zonder overwinning in de UFC, bleef Alvey op de lijst staan totdat een verlies tegen Michal Oleksiejczuk het einde betekende van zijn UFC-contract. Alvey kondigde onmiddellijk plannen aan om door te gaan met vechten, wat leidde tot zijn knockout-overwinning op Cameron Graham in mei, zijn eerste gevecht buiten de UFC in bijna negen jaar.

Alvey kan nu een Karate Combat-overwinning toevoegen aan zijn cv na zijn recente knockout-overwinning. De fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze ervaren vechter buiten de UFC-arena.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws