'Bloemkool door een rietje!' UFC-vechter Sam Alvey zwaar afgetuigd MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Bloemkool door een rietje!' UFC-vechter Sam Alvey zwaar afgetuigd

'Bloemkool door een rietje!' UFC-vechter Sam Alvey zwaar afgetuigd

Sam Alvey heeft onthuld dat hij een gebroken kaak heeft opgelopen "van de verdomde eerste stoot" waarmee Michal Oleksiejczuk hem raakte tijdens UFC Vegas 59 gisteren.

Kooivechter Alvey deed gisteren mee aan de wedstrijd met een verliesrecord van acht gevechten. 'Smile'n Sam' had voor het laatst de overwinning geproefd in juni 2018, toen hij een split-decision overwinning behaalde op Gian Villante. Alvey was gebrand op een overwinning.

Helaas voor Sam Alvey ging het gisteren in Las Vegas niet zoals gepland. 'Smile'n Sam' werd in de vroege momenten van de wedstrijd geraakt met een spervuur ​​​​van stoten. De Amerikaan werd uiteindelijk uitgeschakeld met een stevige linkse slechts 1:56 in het openingsframe.

Dat wordt voorlopig niks

Alvey ging naar TikTok waar hij onthulde dat hij een gebroken kaak had opgelopen door de verdomde eerste stoot” die Michal Oleksiejczuk eruit gooide. ,,Hoewel ik op dit moment een gebroken kaak heb van de eerste stomme klap waarmee hij me sloeg. Klootzak", zegt Alvey.

,,Mijn kaken worden aan elkaar genaaid. Maar, ik moet je zeggen, ik zou geen andere carrière hebben gekozen als ik jaren geleden de kans had gehad.” Dat wordt voorlopig dus bloemkool eten door een rietje voor Alvey waarvan velen vinden dat hij zijn MMA-handschoenen op moet hangen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws