🎥 Ondanks illegale actie behoudt MMA-Kampioen zijn KSW wereldtitel! 'Omstreden beslissing' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Ondanks illegale actie behoudt MMA-Kampioen zijn KSW wereldtitel! 'Omstreden beslissing'

🎥 Ondanks illegale actie behoudt MMA-Kampioen zijn KSW wereldtitel! 'Omstreden beslissing'

Jakub Wiklacz behoudt zijn KSW MMA titel na omstreden gelijkspel door illegale trap na gisteren tegen Sebastian Przybysz.

Het KSW 86-evenement in Wrocław zorgde voor flink wat spektakel met zes knock-outs en slechts twee beslissingen op punten in een kaart met negen gevechten. De climax van de avond was echter omstreden.

Jakub Wiklacz verdedigde zijn vedergewicht kampioenschap (tot 61,2 kg) tegen Sebastian Przybysz in een langverwacht gevecht. Na een onbedoelde illegale trap van Wiklacz aan het einde van de vierde ronde, waarbij Przybysz niet verder kon, besloten de juryleden tot een technische beslissing, resulterend in een gelijkspel (driemaal 30-27). Wiklacz behield zijn titel, maar er wordt gesproken over een vijfde gevecht.

KSW kampioen Jakub Wiklacz behoudt titel na illegale trap na

Ondanks het controversiële einde van de hoofdpartij, bood KSW indrukwekkende knock-outs in andere gevechten. In het middengewicht zorgde Oskar Szczepaniak voor een snelle overwinning door Adrian Gralak uit te schakelen na 4 minuten en 29 seconden. In het vedergewicht won Miljan Zdravkovic door een knock-out na 4 minuten en 16 seconden tegen Mariusz Joniak. Viktor Pesta behaalde een overwinning via een submission in het zwaargewicht na 2 minuten en 12 seconden tegen Filip Stawowy.

Damian Piwowarczyk zorgde voor een knock-out in het lichtzwaargewicht na 3 minuten en 38 seconden tegen Lukasz Sudolski. Wiktor Zalewski won met een knock-out in het weltergewicht na 55 seconden in de tweede ronde tegen Kacper Koziorzebski. Artur Szczepaniak won via een knock-out in het catchgewicht na 4 minuten in de tweede ronde tegen Henry Fadipe. Tot slot won Lom-Ali Eskijew in het vedergewicht met een technische knock-out na 4 minuten en 21 seconden tegen Dawid Smielowski.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws