Jorina Baars heeft nieuwe datum voor wereldtitel gevecht! Enfusion verplaatst event Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jorina Baars heeft nieuwe datum voor wereldtitel gevecht! Enfusion verplaatst event

Jorina Baars heeft nieuwe datum voor wereldtitel gevecht! Enfusion verplaatst event

Jorina Baars een van de beste vrouwelijke kickboksers ter wereld zal haar Enfusion wereldtitel verdedigen tegen Deborah Melhorn op 25 november. Het gevecht stond oorspronkelijk gepland voor zaterdag 23 september maar werd afgelast omdat het geheel event niet doorging.

De Nederlandse Jorina Baars, een van 's werelds meest gerespecteerde vrouwelijke kickboksers, zal haar Enfusion wereldtitel op het spel zetten in een episch duel tegen de Duitse vechtster Deborah Melhorn. Dit titelgevecht stond oorspronkelijk gepland voor een 23 september maar is nu vastgezet op 25 november.

Baars, vaak vergeleken met de legendarische Glory-kampioen Rico Verhoeven, staat op het punt geschiedenis te schrijven door voor de twaalfde keer wereldkampioen kickboksen te worden. Het enige wat ze hoeft te doen, is Melhorn verslaan in de sfeervolle sporthal Hoornse Vaart in Alkmaar.

Jorina Baars kan gerekend worden als een van de beste ter wereld

De wedstrijd wordt georganiseerd onder de vlag van Enfusion, de op een na grootste kickboksorganisatie ter wereld na Glory, en zal niet alleen Baars' reputatie bevestigen als een van de absolute grootheden in de sport, maar ook de schijnwerpers richten op de indrukwekkende prestaties van vrouwelijke kickboksers.

Met maar liefst elf wereldtitels, vier nationale kampioenschappen en evenzoveel Europese titels op haar naam, staat Baars aan de top van de kickbokswereld. Haar naam wordt vaak in één adem genoemd met de grootheden zoals Verhoeven en Badr Hari.

Op 34-jarige leeftijd is ze al sinds haar zevende bezig met kickboksen en heeft ze haar stempel gedrukt op de sport door jarenlang ongeslagen te blijven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws