Ex UFC-ster Paige VanZant vecht voorlopig niet meer! 'Trucje loopt verkeer af' Nieuws
Nieuws

Ex UFC-ster Paige VanZant vecht voorlopig niet meer! 'Trucje loopt verkeer af'

Ex UFC-ster Paige VanZant vecht voorlopig niet meer! 'Trucje loopt verkeer af'

Paige VanZant voormalig UFC-vechter en huidig bare knuckle bokser zal niet snel in actie komen. De blondine onthulde op sociale media dat ze drie gebroken botten in haar voet heeft.

VanZant plaatste een video op Instagram met een röntgenfoto van haar rechtervoet, samen met het bijschrift: "Als ze zeggen dat je misschien drie botten hebt gebroken en niet slechts één…"
Aan de andere kant lijkt 'PVZ' zich niet al te veel zorgen te maken over haar blessure.

De 28-jarige leek haar blessure niet al te serieus te nemen terwijl ze zelfs danste terwijl ze de update deelde. VanZant verwondde zichzelf in wat een leuke stunt had moeten zijn. In een andere clip die ze plaatste, rolt een in bikini geklede VanZant over een trapleuning voordat zij hard in de sneeuw landt.

De video schakelt dan over naar een röntgenfoto van de voet van de ster, die de omvang van haar verwonding lijkt te laten zien. De breuken gooien roet in het eten voor haar terugkeer naar BKFC welke binnenkort gepland stond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws