'Ik sla je hersens in!' Ruzie Conor McGregor met Nate Diaz laait op Nieuws
Nieuws

'Ik sla je hersens in!' Ruzie Conor McGregor met Nate Diaz laait op

'Ik sla je hersens in!' Ruzie Conor McGregor met Nate Diaz laait op

Conor McGregor en Nate Diaz lijken hun oude vete opnieuw leven in te hebben geblazen. In een hele reeks tweets die zaterdag begonnen en zondag escaleerde, voerden de twee beruchte UFC-rivalen een woordenoorlog op Twitter.

De ruzie kwam voort uit een eerste reeks tweets waarin McGregor interesse toonde in Power Slap. Dit is de aankomende slap fighting competitie van de UFC. Vervolgens presenteerde hij het idee om Diaz in zo'n wedstrijd te ontmoeten. Gisteren stemde Diaz in, wat opnieuw een reactie van McGregor opleverde.

Nate Diaz reageert

McGregor begon met uitdagen; ,,Ik versus Nate erop voor de titel hahahaha misschien is dat een titel waar je een grotere kans op hebt om dichtbij te komen Nate jij kleine slapper hahahaha", schreef de Ier op Twitter. Het duurde even voordat Diaz terug kwam met een reactie.

Diaz reageerde door te zeggen dat hij McGregor al eens een had versalgen met een slap. Jij twitterde een bericht met video van hun gevecht. De Ier sloeg terug door te dreigen Diaz zijn hersens te zullen in slaan als het tot een slap fight komt. ,,Ik zal je zo hard slappen dat je hersens zullen krimpen", schreef de Ier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws