Badr Hari gaat als een speer: 'Wij zijn Marokkanen dus niets is onmogelijk' Nieuws
Nieuws

Badr Hari gaat als een speer: 'Wij zijn Marokkanen dus niets is onmogelijk'

Badr Hari gaat als een speer: 'Wij zijn Marokkanen dus niets is onmogelijk'

Badr Hari, de Marokkaans-Nederlandse kickbokslegende, heeft na zijn laatste wedstrijd vorig jaar een stap terug gedaan uit de schijnwerpers. Zijn toekomst in de ring blijft een onderwerp van speculatie en interesse, vooral met de recente ontwikkelingen in zijn carrière en ondernemingen buiten de ring.

Badr Hari's mogelijke comeback

De geruchten over een mogelijke terugkeer van Badr Hari in de ring blijven circuleren. Ondanks zijn interesse in deelname aan de zwaargewicht Grand Prix die in maart plaatsvond, werd deze kans niet gerealiseerd.

Fans en volgers van de kickbokswereld blijven echter hoopvol over een mogelijke comeback. De vraag is niet alleen óf, maar ook wanneer Hari weer in de ring zal verschijnen.

Uitbreiding van zijn sportschool imperium

Badr Hari is niet alleen actief in de ring, maar ook daarbuiten. Hij breidt zijn sportschool imperium in Marokko uit. Na de succesvolle opening van zijn eerste Punch Morocco filiaal in Casablanca, staat de opening van een nieuwe vestiging in Bouskoura, een deelgemeente van Casablanca, op de planning.

Deze uitbreiding benadrukt zijn toewijding aan de sport en zijn wens om kickboksen toegankelijker te maken voor een breder publiek. En we kunnen wel zeggen dat hij als een speer gaat met de te openen sportscholen.

De toekomst van Badr Hari

Terwijl de toekomst van Badr Hari in de ring onzeker blijft, blijft zijn invloed in de sport onbetwist. Zijn motto "Niets is onmogelijk omdat wij Marokkanen zijn" weerspiegelt zijn doorzettingsvermogen en toewijding.

Met geruchten over een event van Glory Kickboxing in Marokko, Casablanca, later dit jaar, blijft de mogelijkheid van een afscheidswedstrijd een spannend vooruitzicht voor fans over de hele wereld. Hari's nalatenschap in de kickbokswereld is al verzekerd, maar zijn volgende stappen blijven een bron van fascinatie en speculatie.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws