Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video) Nieuws
Nieuws

Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Kirill Tereshin, dreigt zijn armen te verliezen. De 24-jarige body builder annex MMA-vechter is doodsbang. Het jarenlang zijn biceps inspuiten met olie eist nu zijn pijnlijke tol.

Bijna iedereen die social media volgt heeft wel eens de vechter voorbij zien komen. De voormalig soldaat viel op door zijn mega grote biceps. Deze kreeg hij niet door hard te trainen, maar de spierballen in te spuiten met en bepaalde olie.

Olie spuiten

Nu na een aantal jaar eist dit zijn tol en zit de kans er in dat de Rus zijn armen moet gaan missen. Het gezonde spierweefsel van Tereshin sterft af en diverse operaties moesten hem helpen, echter niet zonder risico's.

Op Instagram laat de spierbonk weten dat zijn laatste operatie geslaagd is. Of dit betekent dat hij uit de gevarenzone is moet nog blijken. Door de coronapandemie is in Rusland de zorg terug geschroefd, en is niet bekend wanneer Tereshin weer onder het mes moet.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws