Deze topvechtster gaat de Nederlandse eer hoog houden Nieuws
Nieuws

Deze topvechtster gaat de Nederlandse eer hoog houden

Deze topvechtster gaat de Nederlandse eer hoog houden

Germaine de Randamie lijkt de laatste der mohikanen als het op de UFC aankomt. Gisteren werd Alistair Overeem door de vechtsport organisatie aan de kant gezet, wat De Randamie als enige Nederlander over laat in de vechter-stal.

Voor Alistair Overeem bleek het einde oefening gisteren, het ontslag van de vechter schokt de fans. Deze hadden verwacht dat de topatleet nog een laatste run op een titelkans zou maken. Echter verdwijnt dit nu als sneeuw voor de zon.

,,Met trots en eer draag ik deze vlag. Ik draag de trots van een hele natie met mij mee. De laatste die over is", schrijft De Randamie op Instagram. De Nederlandse voormalige UFC kampioen won in oktober vorig jaar van Julianna Peña. Na een eerder verlies tegen Amanda Nunes de regerend kampioen.

Nu Overeem weg is en Stefan Struve recentelijk zelf weg ging bij de UFC, de eer aan De Randamie om ons land op de kaart te houden bij d wereldwijde MMA-fans.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/zak-aardappelen-reden-ontslag-ufcer-ottman-azaitar/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws