Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Plofkip bodybuilder krijgt pak slaag van MMA-vechter (video)

Plofkip bodybuilder krijgt pak slaag van MMA-vechter (video)

De Russische bodybuilder die zichzelf de bijnaam Popeye gaf vanwege zijn enorme armen heeft zijn eerste pak slaag te pakken.

De drieëntwintigjarige Kirill Tereshin bijgenaamd Popeye vocht tegen blogger Oleg Mongol in een MMA-wedstrijd in Abakan in Rusland. Zijn eerste knokpartij liep niet goed af voor hem en zijn met synthol versterkte armen.

Hoewel hij al vroeg een paar stoten kreeg, werd Kirill neergehaald en binnen drie minuten uitgeschakeld. Hij vocht al eerder in een competitie tegen de Russische slappingskampioen Vasiliy ‘The Dumpling’ Kamotskiy, waar hij na één klap op de grond werd geslagen.

Armen eraf

Volgens zijn manager Alexander is de Rus op jacht naar een arts die zijn verslechterende armen kunnen opereren. Kirill werd onlangs gewaarschuwd door artsen dat hij het risico loopt zijn armen te verliezen en startte een crowdfunder om hem naar Europa te halen voor een specialist.

Kirill spoot de gevaarlijke stof synthololie in zijn armen en kreeg daardoor gigantische spierballen, echter wordt hij geplaagd door infecties. “In het begin wilde ik synthololie in andere delen van mijn lichaam injecteren, maar toen begonnen de problemen en stopte ik ermee.” Het lijkt er op dat een MMA-carierre er ook niet echt inzit voor de Rus.

Bekijk ook

GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

Mike Tyson heeft een snee van een aantal centimeter boven zijn oog opgelopen. De legende ...

ONTSLAG: Slaande ruzie kampioen Jon Jones & UFC baas White

UFC Kampioen Jon Jones noemt Dana White ‘een fucking-leugenaar’. En vraagt ​​om zijn ontslag ”jammer ...

Belangrijkste sponsor en UFC gaan uit elkaar

De samenwerking tussen UFC en Reebok zal naar verwachting dit jaar aflopen. Er zijn gesprekken ...