🎥 Dood jonge MMA-vechter (16) schokt vechtsportwereld! Eis voor strengere regelgeving Nieuws
Nieuws

🎥 Dood jonge MMA-vechter (16) schokt vechtsportwereld! Eis voor strengere regelgeving

🎥 Dood jonge MMA-vechter (16) schokt vechtsportwereld! Eis voor strengere regelgeving

De MMA-wereld is woedend na de dood van een 16-jarige jonge opkomende vechter, die betrokken was bij een amateur-MMA-wedstrijd in Rusland.

In een video die viraal ging op Instagram en Twitter, was te zien hoe een vechter een woeste spinning kick uitdeelde aan zijn tegenstander, wat resulteerde in een knock-out. Hierna bleek dat de 16-jarige jongen in het ziekenhuis overleed als gevolg van de knock-out. nu dagen na het incident klagen de fans steen en been.

Dood jonge MMA-vechter (16) schokt fans

Fans lieten op Twitter en Instagram hun bezorgdheid blijken over de legaliteit van deze organisatie. Er is nu een onderzoek ingesteld tegen de organisatoren van de Open MMA Cup of the Rodina sports club in Belogorsk, Amur Region, Rusland.

Belogorsk burgemeester Stanislav Melyukov zei dat toestemming was gegeven door de ouders omdat alle wettelijke procedures werden gevolgd, en dat volgens de regels voor het houden van de Cup, alle atleten van 16-17 jaar open type-bokshandschoenen moesten dragen.

Na verder onderzoek zal de rechtmatigheid van de organisatie aan de kaak worden gesteld. Desalniettemin heeft de droevige dood van de 16-jarige de MMA-wereld geschokt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws