Sprakeloos! Conor McGregor loopt weer tegen zwaar verlies aan MMA Nieuws
MMA Nieuws

Sprakeloos! Conor McGregor loopt weer tegen zwaar verlies aan

Sprakeloos! Conor McGregor loopt weer tegen zwaar verlies aan

Conor McGregor liep tegen een tweede zwaar verlies aan tijdens zijn coaching bij The Ultimate Fighter 3 afgelopen nacht. McGregor's teamlid Mando Gutierrez verloor zwaar tegen Cody Gibson.

Team McGregor-vechter Mando Gutierrez liep tegen een vliegende knie aan in zijn gevecht om een UFC contract tegen Cody Gibson afgelopen nacht tijdens de talentenpool bij The Ultimate Fighter 3. Dit was de tweede vechter uit het team van de Ier die tegen een verlies aanliep.

Conor McGregor staat met zijn mond vol tanden 

Gutierrez werd steeds agressiever in het gevecht en viel aan met een combinatie. Terwijl Gutierrez een stap achteruit deed om te resetten, sprong Gibson naar voren met een prachtige wisselknie. Deze boorde Gutierrez recht in het gezicht. Gutierrez ging neer en een stoten regen van Gibson maakte een einde aan het gevecht.

McGregor getooid met een soort van cowboyhoed kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn vechter neer zag gaan. UFC baas White was ook geschokt door de overwinning en het bebloede gezicht van Gutierrez. Door de overwinning staat Team Chandler met 2-0 voor tegen Team McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws