🎥 Pedofiel op heterdaad betrapt door bekende MMA-vechter! Neemt het recht in eigen handen Nieuws
Nieuws

🎥 Pedofiel op heterdaad betrapt door bekende MMA-vechter! Neemt het recht in eigen handen

🎥 Pedofiel op heterdaad betrapt door bekende MMA-vechter! Neemt het recht in eigen handen

Dustin Lampros de bekende MMA-vechter, vangt opnieuw een vermeende pedofiel en zorgt ervoor dat deze wordt gearresteerd door de politie.

Mixed martial artist Dustin Lampros heeft het zichzelf opgelegd om vermeende pedofielen te bestrijden. In het afgelopen jaar heeft de vechter meerdere personen geconfronteerd die beschuldigd worden van pedofilie, hen opgenomen op video en ondervraagd, en vervolgens aan de politie overgedragen.

In zijn meest recente bericht op Instagram heeft Lampros een man aangehouden die naar verluidt ongepaste berichten heeft gestuurd naar een 13-jarig meisje en heeft geprobeerd om met haar af te spreken. In de Instagram-post is te zien hoe de man zichzelf probeert te verklaren aan Lampros.

MMA vechter Dustin Lampros de pedojager slaat weer toe

Maar daarbij wordt tegengehouden door de ongeslagen vechter. In het volgende fragment van de post is te zien hoe de man door de politie in de boeien wordt geslagen en wordt meegenomen.

Dustin Lampros heeft ook een compilatie geüpload van alle vermeende pedofielen die hij het afgelopen jaar heeft aangehouden. De tekst bij zijn bericht spreekt vol passie over het voortzetten van dit werk en bedankt de fans voor hun steun.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws