Bareknuckle wedstrijd tussen Buakaw en Saenchai heeft nieuwe datum! 'Gevecht van de eeuw' Nieuws
Nieuws

Bareknuckle wedstrijd tussen Buakaw en Saenchai heeft nieuwe datum! 'Gevecht van de eeuw'

Bareknuckle wedstrijd tussen Buakaw en Saenchai heeft nieuwe datum! 'Gevecht van de eeuw'

Buakaw Banchamek tegen Saenchai PKSaenchaigym in een bare knuckle Muay Thai-gevecht staat weer op de agenda, de twee zullen op 4 november tegen elkaar de ring in gaan.

Vechtlegendes Buakaw en Saenchai stonden gepland om op 18 maart te vechten. Maar twee weken voor het gevecht gaven de organisatoren een verklaring uit waarin ze zeiden dat ze niet zeker wisten of hun reglement legaal was en daarom besloten ze het gevecht af te gelasten.

Buakaw Banchamek tegen  Saenchai gevecht van de eeuw

Echter, de BKFC-promotor verklaarde vandaag op Facebook dat het gevecht weer doorgaat en plaats zal vinden op 4 november. Buakaw en Saenchai zijn de grootste namen in het Muay Thai en dit gevecht is al tientallen jaren onderwerp van speculatie.

Het opnieuw geplande gevecht zal waarschijnlijk plaatsvinden bij de Royal Cliff Hotels Group in Pattaya. Het gevecht zou oorspronkelijk in het Midden-Oosten plaatsvinden. Maar het werd toen bevestigd voor BKFC 4 in de Pattaya Exhibition And Convention Hall in maart.

Op het laatste moment werd het gevecht geannuleerd met de verklaring dat de promotor bezorgd was geworden nadat de Boxing Association of Thailand bezwaar had gemaakt tegen het gebruik van de term 'Muay Thai' door ONE Championship om hun gevechten van drie rondes met MMA-handschoenen te beschrijven.

Het geschil tussen ONE Championship en de Boxing Association of Thailand is inmiddels al lang opgelost en de promotie heeft nooit evenementen hoeven uitstellen of annuleren. In feite gaat het zaken doen gewoon door en vinden gevechten elke vrijdagavond plaats in het Lumpinee Stadium.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws