Kielholtz reageert op Van Soest uitdaging! 'Nachtmerrie' Nieuws
Nieuws

Kielholtz reageert op Van Soest uitdaging! 'Nachtmerrie'

Kielholtz reageert op Van Soest uitdaging! 'Nachtmerrie'

Tiffany van Soest verdedigde afgelopen weekend met succes haar Glory Kickboxing titel tegen Sarah Moussadak. Vrijwel direct daagde Van Soest topkickbokser Denise Kielholtz uit tot een gevecht.

Vandaag reageerde Kielholtz op de uitdaging van Van Soest in haar Insta story. Daar zegt Kielholz zich af te vragen waarom Van soest haar uitdaagt. De twee stonden eerder tegenover elkaar tijdens Enfusion Live in 2014, waar Van Soest tegen een verlies aanliep.

,,Ik vraag me af waarom Tiffany van Soest mij uitdaagt. Alles wat ik daarover te zeggen heb is dat ik vindt dat Sarah Moussadak een rematch verdiend", schreef Kielholtz. De uitslag van de wedstrijd van Van soest tegen Moussadak werd door veel fans in twijfel gebracht. Deze vonden dat Moussadak had moeten winnen.

Ook zegt Kielholtz verder; ,,In een mentale staat die voelt als een nachtmerrie kan jij mij nog niet verslaan." Kielholtz lijkt hiermee te reageren op de uitspraak van Van Soest die een glitter helm droeg in de ring, dat dit haar mentale geest verwoordde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws