‘Grote mond snoeren!’ Denise Kielholtz komt om te slopen op Verhoeven’s HIT IT Nieuws
Nieuws

‘Grote mond snoeren!’ Denise Kielholtz komt om te slopen op Verhoeven’s HIT IT

‘Grote mond snoeren!’ Denise Kielholtz komt om te slopen op Verhoeven’s HIT IT

Denise Kielholtz is met recht een van Nederlands beste vrouwelijke vechters. 29 oktober komt zij in actie tegen Lorena Klijn op Rico Verhoeven’s Hit iT. Daar belooft Kielholtz de ‘grote mond’ van Klijn te snoeren.

Topvechter Denise Kielholtz die bij Bellator MMA vecht en de kickboks vlieggewicht is bij dezelfde organisatie, heeft nog een appeltje te schillen met Klijn. Volgens Kielholtz die in 2012 Klijn versloeg in een amateur kickbokswedstrijd heeft haar rivaal daar een blijvende herinnering aan overgehouden.

Ze denkt vast aan mij

,,Elke keer als zij (Lorena Klijn. Red.), in de spiegel kijkt zal ze zeker aan mij denken”, zegt Kielholtz. Destijds raakte Kielholtz haar tegenstander met een stevige opstoot waardoor deze een stuk van haar wenkbrauw mist. ,,Ze wilde revanche, maar ik ga haar grote mond snoeren.”

,,Zo belangrijk was ze niet voor me destijds en er staat nu andere Denise. Ik benader dit gevecht zoals ik altijd doe en zorg dat ik 1000% klaar ben. Ik kom om iemand binnen de rondes te slopen.” Dat belooft een zware 3 ronden gevecht te worden te oordelen naar de woorden van Kielholtz.

Voor de volle 1000%

Voor Kielholtz die veelal in het buitenland vecht is het de eerste keer in 8 jaar dat zij in eigen land vecht. En er is een extraatje want haar man en topkickbokser Hesdy Gerges vecht op het zelfde evenement de hoofdpartij tegen Glory Kampioen Rico Verhoeven. De titel staat niet op het spel maar Gerges liet al weten vol gas te zullen gaan.

,,Hesdy is er klaar voor en we trainen gedeeltelijk samen. Het was altijd al een wens van ons om samen op een zelfde event te vechten. Dat komt nu uit”, zegt Kielholtz die het een is met Gerges dat het een ultieme relatie test zal zijn.

,,Temptation Island zal er niet bij zijn zegt Kielholtz gekscherend, maar we kunnen de druk aan zijn beide professionals en zullen voor de winst gaan. Nogmaals we komen om te winnen en ik zal niet als verliezer die ring uit lopen”, aldus een zelfverzekerde Kielholtz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws