De waarheid is boven water! 'Jake Paul vs Nate Diaz gevecht verliep niet geheel eerlijk' Nieuws
Nieuws

De waarheid is boven water! 'Jake Paul vs Nate Diaz gevecht verliep niet geheel eerlijk'

De waarheid is boven water! 'Jake Paul vs Nate Diaz gevecht verliep niet geheel eerlijk'

Het lijkt erop dat het gevecht tussen Nate Diaz en Jake Paul niet helemaal eerlijk is verlopen doordat Diaz niet helemaal in topvorm was toen hij vorige maand de boksring betrad om het op te nemen tegen de YouTube ster.

De vechtersbaas uit Stockton leek in de weken voorafgaand aan het gevecht te kampen te hebben gehad met een rugblessure. Wat een niet geheel eerlijk voordeel vor Jake Paul zou hebben opgeleverd.

Diaz stond tegenover Paul in een professioneel bokswedstrijd, genaamd "Ready 4 War," in het American Airlines Center in Dallas op 5 augustus. Het gevecht was het resultaat van een langdurige vete tussen de twee mannen, die voortkwam uit een confrontatie tussen hun teams voorafgaand aan Paul's gevecht tegen Anderson Silva in oktober 2022.

Nate Diaz ging met zware blessure gevecht aan tegen Jake Paul

Hoewel Nate Diaz zijn momenten had tijdens het gevecht van 10 ronden, slaagde Jake Paul erin om de voormalige UFC-ster te overtreffen en een unanieme beslissingsoverwinning te behalen. Het is echter onlangs aan het licht gekomen dat een blessure mogelijk de prestaties van de UFC badboy heeft belemmerd.

Tijdens een recente aflevering van de Fade On Site-podcast onthulde MMA-veteraan Quinton Jackson dat na het Diaz-Paul-gevecht de voormalige UFC-lichtgewicht vechter hem vertelde dat hij een beknelde zenuw in zijn rug had voorafgaand aan het gevecht. Hij zei:

"Hij zag er gewoon niet uit als zichzelf. Ik ging later naar zijn kleedkamer, ik weet niet of hij dat in de pers heeft gezegd, maar hij was geblesseerd. Hij had een gescheurde spier in zijn rug. Ik vroeg, 'Man, wat is er met je aan de hand?' want één van zijn borstspieren was kleiner dan de andere. Hij zei, 'Ik heb een beknelde zenuw in mijn rug.'"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws