Wordt deze Nederlandse vechter zaterdag wereldnieuws? 'Een onverschrokken krijger' Nieuws
Nieuws

Wordt deze Nederlandse vechter zaterdag wereldnieuws? 'Een onverschrokken krijger'

Wordt deze Nederlandse vechter zaterdag wereldnieuws? 'Een onverschrokken krijger'

Jelle “The Barbarious” Zeegers maakt deze zaterdag zijn debuut in de Bellator kooi tijdens het event van de Amerikaanse organisatie in Dublin Ierland. Gaat het de Nederlander lukken de krantenkoppen te halen?

Het verhaal van Jelle Zeegers is er een van pure inspiratie, en zijn aanstaande gevecht in Dublin tegen de ongeslagen Darragh Kelly bewijst dat deze Nederlandse vechter van het robuuste soort is. De uitdaging is enorm, maar experts zijn er rotsvast van overtuigd dat Jelle in de vechtwereld thuishoort.

Zijn mentale instelling is ongeëvenaard en zijn hart klopt als dat van een leeuw... Hij is de onverschrokken krijger van het Honeybadgers-team... en "they don't care." Gaat Jelle de krantenkoppen halen?

Mis het Niet: Bellator Live op Zaterdag om 17:00!

Aanstaande zaterdag (23-09-2023) is het spektakel van Bellator live te volgen om 17:00 uur. en wij zijn erbij! De studio-uitzending begint om 21:30 uur met niemand minder dan presentator Mark Schaaf en de geweldige analisten Denise Kielholtz en Melvin Manhoef op Videoland. Dit wil je niet missen!

Jelle Zeegers staat op het punt geschiedenis te schrijven, en de fans zullen erbij zijn om zijn ongelofelijke reis te volgen. Zorg dat je erbij bent en beleef deze epische strijd live!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws