Bekende vechter onthult: 'Dopingtest omzeilen doe je zo en is echt gemakkelijk' Nieuws
Nieuws

Bekende vechter onthult: 'Dopingtest omzeilen doe je zo en is echt gemakkelijk'

Bekende vechter onthult: 'Dopingtest omzeilen doe je zo en is echt gemakkelijk'

UFC-bantamgewicht Marlon Vera legt uit waarom het volgens hem zo eenvoudig is om dopingtests te omzeilen.

In een video gepost op YouTube sprak Vera met Bradley Martyn en besprak hoe eenvoudig het is om dopingtest organisaties zoals USADA en WADA te omzeilen. "Mensen die vals spelen om toernooien te winnen en zich versterken met drugs; wanneer mensen valsspelen, gebruiken ze drugs om sneller te worden. Ik heb het over competitie", zegt Vera.

"Als je een grote vent wilt zijn, wees dan een grote vent, prima. Maar vechten, dat is specifiek. Het is te verziekt. Ik denk dat er veel mensen zijn die het gebruiken omdat het zo makkelijk is om de dopingtests te verslaan. Je hebt zoiets nodig als 20 duizend dollar. Bel een goede dokter, boem."

Met geld kan je een dokter zover krijgen je te helpen

Vervolgens zei Marlon Vera: "Een goede dokter zal je goede producten geven. Hij zal je vertellen hoe je jezelf kunt reinigen. Organisaties zoals USADA komen alleen tussen 6 uur 's ochtends en 6 uur 's avonds. Ik zou het geweldig vinden als USADA om 4 uur 's ochtends, 10 uur 's avonds, 15 uur 's middags aan je deur klopt willekeurig, omdat ze dit tijdvenster hebben. Hier kan je mee spelen en zit er niets meer in mijn systeem."

De 30-jarige Vera is tijdens zijn tijd bij de UFC 53 keer getest op doping en is elke keer geslaagd. Ter afsluiting verklaarde Marlon Vera: "Ik zou liever sterven dan vals spelen, bro." Dit is niet de eerste keer dat Vera beschuldigingen heeft geuit over vechters die steroïden zouden gebruiken en wegkomen met valsspelen ondanks de tests van de organisaties zoals USADA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws