Hier GRATIS kijken vandaag! 'Het grootste Muay-Thai gevecht in 50 jaar mis het niet' Nieuws
Nieuws

Hier GRATIS kijken vandaag! 'Het grootste Muay-Thai gevecht in 50 jaar mis het niet'

Hier GRATIS kijken vandaag! 'Het grootste Muay-Thai gevecht in 50 jaar mis het niet'

Rodtang en Superlek gaan vandaag het grootste Muay-thai gevecht van de afgelopen 50 jaar aan en je kunt het hier kijken bij Vechtsport Info.

Vandaag vrijdag 22 september staat er een adembenemend Muay Thai-gevecht op het punt te beginnen, en de hele wereld houdt de adem in. Rodtang Jitmuangnon, de huidige ONE Flyweight Muay Thai Wereldkampioen, staat klaar om zijn titel te verdedigen tegen Superlek Kiatmoo9, de heersende kickboks-kampioen van de divisie. En het beste nieuws? Je kunt dit historische gevecht live volgen, helemaal gratis, hier bij Vechtsport Info vanaf 14:30 uur!

Een strijd voor de eeuwigheid

Dit gevecht is meer dan zomaar een wedstrijd; het is een botsing van titanen die de geschiedenis in zal gaan. Het vindt plaats in het beroemde Lumpinee Boxing Stadium in het hart van Bangkok, Thailand, en is het pronkstuk van ONE Friday Fights 34. Als je nog geen plannen hebt voor deze vrijdagmiddag, dan is dit het evenement waar je bij moet zijn!

Gewichtsperikelen voor Superlek

De aanloop naar dit gevecht was niet zonder ups en downs. Superlek ondervond gewichtsproblemen en kon niet het vereiste gewicht halen om te strijden voor de ONE Championship Muay Thai Vlieggewicht titel tegen Rodtang. Maar laat dat je niet teleurstellen, want deze twee elitevechters gaan nog steeds de strijd aan, zij het zonder de titel op het spel. Het gevecht is beperkt tot drie rondes, maar dat zal de intensiteit niet verminderen.

Mis het niet! Kijk Live bij Vechtsport Info

Dus, wat ga je vanmiddag doen? Je kunt de spanning en actie van Rodtang tegen Superlek niet missen. Stem af op Vechtsport Info en wees getuige van de onvergetelijke momenten terwijl deze twee strijders alles op het spel zetten in wat wordt beschouwd als het grootste Muay Thai-gevecht van de afgelopen 50 jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws