Doodzieke Robbie Hageman vraagt UFC ster Conor McGregor nogmaals om hulp na hoop op genezing Nieuws
Nieuws

Doodzieke Robbie Hageman vraagt UFC ster Conor McGregor nogmaals om hulp na hoop op genezing

Doodzieke Robbie Hageman vraagt UFC ster Conor McGregor nogmaals om hulp na hoop op genezing

Robbie Hageman, die momenteel een slopende strijd voert tegen ziekte, koestert de hoop op genezing en doet nogmaals een emotionele oproep aan UFC-superster Conor McGregor om hem te helpen met een financiële bijdrage.

Het resterende bedrag van zijn crowdfundingactie is alles wat hij nog nodig heeft om de broodnodige behandeling te bekostigen. In een gesprek met Vechtsport Info spreekt Hageman vol vertrouwen: "Conor zou me enorm helpen als hij dit geeft, dan is het bedrag compleet voor de behandeling." Ook stuurde Hageman die in het verleden met de inmiddels multimiljonair McGregor een direct bericht al eerder dit jaar welke helaas onbeantwoord bleef.

Er is nog hoop op genezing

Hageman heeft via Instagram en een persoonlijk bericht aan de UFC-ster een dringend beroep gedaan: "Na 4 jaar wachten en talloze behandelingen is er eindelijk een behandeling in zicht die mogelijk mijn genezing kan betekenen. Vier jaar geleden deed Conor me een belofte, en nu is het tijd om die belofte waar te maken. Ik begrijp dat je het druk hebt, maar jouw hulp zou van onschatbare waarde zijn," aldus een hoopvolle Hageman.

Er gloort hoop aan de horizon, want er wordt gewerkt aan een medicijn dat binnen enkele jaren beschikbaar zou kunnen zijn. De behandeling die Hageman in Amerika ondergaat, verlengt zijn leven en geeft hem de kostbare tijd die hij nodig heeft om toegang te krijgen tot het medicijn dat hem kan genezen van zijn hersentumor.

robbie hageman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws