🎥 De waarheid achter Andrew Tate's kickbokscarrière: 'Gevechten die hij wil vergeten' Nieuws
Nieuws

🎥 De waarheid achter Andrew Tate's kickbokscarrière: 'Gevechten die hij wil vergeten'

🎥 De waarheid achter Andrew Tate's kickbokscarrière: 'Gevechten die hij wil vergeten'

Andrew Tate is snel bekend geworden op sociale media door zijn controversiële en soms als seksistisch beschouwde standpunten. Maar Tate was daarvoor actief als kickbokser onder andere bij het Nederlandse Enfusion.

Na de scheiding van zijn ouders verhuisde Tate van Amerika naar het Engelse Luton, waar hij begon met trainen bij Amir Subasic in de Storm Gym. Hij beweert een onberispelijke staat van dienst te hebben in zowel amateur- als professionele gemengde vechtsporten, met een kickboksrecord van 43-9 en een overwinning op de toekomstige UFC-ster Luke Barnatt.

Hoogte- en dieptepunten in Tate's vechtsportcarrière

Tate heeft in zijn kickbokscarrière 76 van zijn 85 gevechten gewonnen, waarvan slechts 23 door knock-out. Hij heeft ook twee overwinningen en een verlies in gemengde vechtsporten. Tijdens de kickbokswedstrijd “Enfusion 3: Trial of the Gladiators” in 2012 werd hij verslagen door Franci Graj, waarbij Graj Tate in de eerste ronde knock-out sloeg met een krachtige knie.

Tate's eerste knock-out

In een interview met The Fellas podcast beweerde Tate dat hij in zijn professionele carrière slechts één keer knock-out is geslagen. Echter, vroeg in zijn carrière, in 2007, werd hij door Scott Gibson in de eerste ronde knock-out geslagen.

Gibson en Tate vochten in april 2007 om de Britse lichtzwaargewicht titel, waarbij Tate in de vierde ronde werd verslagen door een overhandse rechtse.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws