🎥 Vechtvideo Andrew Tate maakt de tongen los: 'Boodschap aan de haters' Nieuws
Nieuws

🎥 Vechtvideo Andrew Tate maakt de tongen los: 'Boodschap aan de haters'

🎥 Vechtvideo Andrew Tate maakt de tongen los: 'Boodschap aan de haters'

Andrew Tate, een figuur die vaak omstreden is in de media, heeft vandaag een oude video van zichzelf gedeeld waarin hij te zien is in een kickboksgevecht bij het gerenommeerde Enfusion. Deze video heeft veel aandacht getrokken en heeft met name de lof van zijn fans gekregen.

De reacties van fans op de video laten een diepe bewondering zien voor Tate's capaciteiten in de ring. Een fan merkte op dat deze video bewijst dat Andrew Tate niet alleen praat, maar ook echt kan vechten. Zijn techniek en kracht worden als indrukwekkend beschouwd.

Een andere fan voegde toe dat Tate's prestaties in de ring ongeëvenaard zijn en dat hij duidelijk een topatleet was in zijn kickbokstijd. "Laat dit een boodschap zijn aan de haters die Andrew afdoen als een slechte vechter", schrijft een fan.

Andrew Tate heeft vechtkwaliteiten

Echter, naast de positieve reacties op zijn vechtkwaliteiten, is er recentelijk ook aandacht voor de juridische problemen van Andrew Tate en zijn broer Tristan in Roemenië.

De broers mogen het land niet verlaten vanwege beschuldigingen van uitbuiting en vrouwenhandel. Deze situatie heeft geleid tot gemengde reacties in de media en het publiek, en werpt een schaduw over Tate's reputatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws