Conor McGregor geraakt op zijn hoofd na te zijn bekogeld! 'Wie flikte dat?' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor geraakt op zijn hoofd na te zijn bekogeld! 'Wie flikte dat?'

Conor McGregor geraakt op zijn hoofd na te zijn bekogeld! 'Wie flikte dat?'

Conor McGregor werd geraakt op zijn hoofd door een drankje tijdens de bokswedstrijd van Katie Taylor vorig weekend. Een video van het incident werd naar YouTube geupload.

UFC ster Conor McGregor was zichtbaar bedroefd toen Katie Taylor vorige week haar verlies leed tegen Chantelle Cameron. Taylor probeerde om de WBO, WBA, WBC, IBO IBF en The Ring licht weltergewicht titels te claimen, maar ze kwam tekort en leed haar eerste verlies als profbokser.

Wie gooide drankje tegen hoofd Conor McGregor?

De Ier sponsorde dit evenement en zat ringside, wat uiteindelijk niet in zijn voordeel bleek. Nadat het scorebord de winnaar bekendmaakte, 94 - 96, 94 - 96, 95 - 95 ten voordele van Cameron, werd McGregor op de achterkant van zijn hoofd geraakt door een drankje.

McGregor en zijn bodyguards draaiden meteen om om de dader te achterhalen, maar ze leken hem niet te kunnen vinden in de zee van mensen. Een video van het incident werd geupload op YouTube door @fighthype.com

Conor McGregor schreef na afloop ook al een emotioneel bericht voor Taylor volgens haar heldhaftige strijd tegen een grotere en sterkere tegenstander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws