Conor McGregor gaat het niet redden: 'hoe graag hij het ook zelf wil' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor gaat het niet redden: 'hoe graag hij het ook zelf wil'

Conor McGregor gaat het niet redden: 'hoe graag hij het ook zelf wil'

Conor McGregor heeft nog steeds zijn zinnen gezet op een confrontatie met Michael Chandler wanneer hij uiteindelijk in 2024 zijn UFC-terugkeer maakt, maar hij zal de kansen trotseren door te proberen terug te keren naar een kampioenschapsniveau na een verwoestende beenbreuk in zijn laatste gevecht.

UFC-ster McGregor met een 1-2 record in MMA, met een carrière die de afgelopen twee jaar stil lag na het breken van zijn been in een trilogiegevecht tegen Dustin Poirier in 2021 wil zelf terugkeren. UFC-commentator Joe Rogan vraagt zich af of McGregor ooit weer dezelfde zal zijn, vooral gezien hoe andere atleten enorm hebben geworsteld na soortgelijke blessures.

Niemand komt daarvan terug

"Niemand komt daarvan terug," zei Rogan in zijn podcast. "Niemand is ooit teruggekomen van zo'n catastrofale beenbreuk. De scheenbeen breuk. Geen enkele atleet is daarvan teruggekomen en heeft op hetzelfde niveau gepresteerd. Anderson Silva is de enige die terugkwam en meerdere keren vocht, en hij was niet dezelfde persoon."

Tijdens zijn afwezigheid viel McGregor uit het anti-dopingprogramma van de UFC, wat velen deed geloven dat hij mogelijk een soort prestatiebevorderend middel had gebruikt om te herstellen van de beenbreuk.

Verwoestende blessure overwinnen

Terwijl hij zich voorbereidt op zijn terugkeer, is McGregor opnieuw het testprogramma van USADA ingegaan, maar Rogan heeft er geen probleem mee als de Ierse superster iets illegaals heeft gebruikt in zijn herstel als het hem daadwerkelijk hielp om zo'n verwoestende blessure te overwinnen.

"Ik steun zeker jongens die dingen nemen om te herstellen van blessures zoals Conor deed met zijn beenblessure," zei Rogan. "Honderd procent. Geen twijfel. Ik ben daar helemaal voor. Dat is de enige manier".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws