🎥 Bokser is het zat loopt ring uit na 2 klappen: 'Helemaal klaar mee' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Bokser is het zat loopt ring uit na 2 klappen: 'Helemaal klaar mee'

🎥 Bokser is het zat loopt ring uit na 2 klappen: 'Helemaal klaar mee'

Dayjia 'Meatball' Blackwell, een online influencer, stond gisteravond in de schijnwerpers tijdens een bokswedstrijd bij het omstreden Rough N' Rowdy-evenement in Wilmington, USA. Haar tegenstander, Yha Yha, een andere influencer, verliet echter onverwachts de ring na enkele rake klappen te hebben ontvangen.

De wedstrijd eindigde abrupt toen Yha Yha besloot de ring te verlaten zonder iets te zeggen, na een paar stevige stoten van Meatball te hebben geïncasseerd. Meatball reageerde hierop door een 'twerk' uit te voeren op het canvas van de boksring, wat zorgde voor een opmerkelijk moment.

Omstreden achtergrond van 'Meatball'

Dayjia 'Meatball' Blackwell kwam eerder dit jaar negatief in het nieuws vanwege haar betrokkenheid bij het live streamen van winkelplunderingen in Philadelphia. Tijdens deze incidenten werd onder andere een Apple Store compleet leeggeroofd.

Meatball werd later gearresteerd voor het aanzetten tot plunderingen. Ze werd beschuldigd van het ophitsen van de menigte door onder andere 'Gratis iPhones' te roepen, wat meer mensen naar de stad trok om deel te nemen aan de plunderingen.

De acties van Meatball tijdens en na de bokswedstrijd hebben geleid tot gemengde reacties van het publiek. Sommigen zien haar gedrag als vermakelijk en passend binnen de sfeer van Rough N' Rowdy, terwijl anderen het als ongepast en respectloos beschouwen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws