πŸŽ₯ Conor McGregor crashed Snoop Dogg concert in Dublin! 'Toontje lager graag' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Conor McGregor crashed Snoop Dogg concert in Dublin! 'Toontje lager graag'

πŸŽ₯ Conor McGregor crashed Snoop Dogg concert in Dublin! 'Toontje lager graag'

Conor McGregor op het podium bij Snoop Dogg tijdens Dublin concert na eerdere bezoek van rapicoon aan zijn pub.

Conor McGregor, de bekende MMA-superster, verscheen onlangs in de schijnwerpers tijdens een optreden van raplegende Snoop Dogg in de 3Arena in Dublin. Hoewel McGregor voor het laatst in 2014 in deze arena vocht, was hij deze keer niet als vechter aanwezig, maar als speciale gast van Snoop Dogg.

Speciale gast van Snoop Dogg

Deze verrassende ontmoeting kwam nadat Snoop Dogg eerder een bezoek bracht aan "The Black Forge," de kroeg in Crumlin die eigendom is van McGregor. Daar ontmoette hij McGregor's moeder en plaatste hij een foto op Instagram, waarop McGregor enthousiast reageerde en hem welkom heette in zijn pub.

Wat betreft McGregor's terugkeer naar de MMA-octagon, fans wachten nog steeds op nieuws over zijn gevechtsplannen. Hoewel er oorspronkelijk werd gespeculeerd over een terugkeer eind 2023, is hij nog niet geboekt voor een gevecht door de UFC. UFC-president Dana White heeft recentelijk gesuggereerd dat het waarschijnlijk 2024 zal worden voordat McGregor weer deelneemt aan een wedstrijd.

De afwezigheid van McGregor uit het USADA-drugtest programma lijkt de vertraging te hebben veroorzaakt. Ondanks deze vertraging blijft de Ierse vechtersbaas in de sportschool trainen, met de verwachting dat we hem weer in actie zullen zien in het komende jaar.

McGregor heeft niet gevochten sinds zijn beenbreuk tijdens zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier, twee jaar geleden. Zijn laatste overwinning dateert van januari 2020, en fans wereldwijd wachten vol spanning op zijn terugkeer naar de MMA-wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws