Conor McGregor krijgt keiharde reality check van Joe Rogan! 'Dit is het echte probleem' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor krijgt keiharde reality check van Joe Rogan! 'Dit is het echte probleem'

Conor McGregor krijgt keiharde reality check van Joe Rogan! 'Dit is het echte probleem'

Joe Rogan, bekend van 'The Joe Rogan Experience', sprak onlangs over Conor McGregor's mogelijke overstap naar WWE en een terugkeer naar de UFC.

Podcaster Joe Rogan onthulde twee redenen waarom dit een uitdaging zou zijn voor de UFC-superster. Ten eerste heeft McGregor al veel geld verdiend, met name met 'Proper No. 12 Irish Whiskey', waardoor zijn motivatie voor een overstap zou afnemen. Ten tweede noemde Rogan McGregor's recente beenbreuk als een probleem, hoewel hij gelooft dat McGregor het kan overwinnen vanwege zijn vastberadenheid.

UFC en USADA dopingtests compliceren McGregor's terugkeer

Naast geld en de blessure vormt ook USADA een complicatie voor McGregor's terugkeer naar de UFC. McGregor heeft de deadline van USADA gemist om zich in te schrijven voor dopingtests, wat zijn geplande terugkeer in UFC 300 in gevaar brengt. UFC-CEO Dana White heeft echter gezegd dat er manieren zijn om McGregor op de geplande datum te laten vechten.

USADA, de instantie die de UFC vrij houdt van doping, stelde een deadline voor Conor McGregor om zich in te schrijven in hun testpool als hij dit jaar wilde deelnemen aan de UFC. McGregor koos er echter voor om druk bezig te blijven met zijn bezoeken aan andere bekende sportevenementen.

Half Billion rijker 

Joe Rogan onthulde dat McGregor een enorme som geld heeft verdiend, met name na de verkoop van 'Proper No. 12 Irish Whiskey'. Dit financiële succes zou McGregor mogelijk minder gemotiveerd kunnen maken om de overstap naar WWE te maken.

Over McGregor's grootste inkomstenbron, 'Proper No. 12 Irish Whiskey', onthulde Rogan dat hij een duizelingwekkende "$600M" had verdiend nadat hij dat had "verkocht". Deze woorden zouden voor de meeste fans genoeg moeten zijn om de eerste reden achter de vertraging in McGregor's terugkeer te begrijpen.

Beenblessure en vertrouwen in McGregor

Rogan benadrukte dat McGregor's beenbreuk een uitdaging kan vormen voor zijn terugkeer naar de topsport, maar hij heeft vertrouwen in McGregor's vastberadenheid en talent om terug te keren op zijn best, vergelijkbaar is met andere UFC-vechters met soortgelijke blessures.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws