🎥 Rico Verhoeven uitgedaagd voor gevecht uit onverwachte hoek! 'Heb je even voor mij' Nieuws
Nieuws

🎥 Rico Verhoeven uitgedaagd voor gevecht uit onverwachte hoek! 'Heb je even voor mij'

🎥 Rico Verhoeven uitgedaagd voor gevecht uit onverwachte hoek! 'Heb je even voor mij'

Als het op uitdagingen aankomt, is niemand veilig, zelfs niet de onverschrokken Rico Verhoeven. De King of Kickboxing heeft in het verleden al talloze tegenstanders verslagen, maar de recentste uitdaging komt uit een zeer onverwachte hoek - niemand minder dan volkszanger Frans Bauer!

Terwijl Rico Verhoeven regelmatig wordt uitgedaagd door zwaargewichtkickboksers van over de hele wereld, lijkt hij deze uitdaging met open armen te verwelkomen. Eerder nam hij de uitdaging aan van Tariq Osaro waartegen hij binnenkort vecht, maar de nieuwste uitdaging van Frans Bauer is een totale verrassing en natuurlijk bedoelt als geintje.

Rico laten we knokken

Frans Bauer, bekend om zijn muzikale talent, charismatische persoonlijkheid en zijn grootste hit 'heb je even voor mij', heeft onlangs de bokshandschoenen aangetrokken en is begonnen met intensieve trainingssessies met niemand minder dan oud topbokser Orhan Delibas. En het leek hem een ged idee om Rico Verhoeven in de ring te ontmoeten.

Tijdens een recente trainingssessie, waarbij hij de kneepjes van het boksen leerde van coach Orhan Delibas, richtte Frans Bauer zich direct tot Verhoeven. Met een glimlach op zijn gezicht verklaarde hij: "Het is tijd dat Rico Verhoeven eens een keer echt uitgedaagd gaat worden. Ik zie geen tegenstanders komen, dus we gaan hier eens even wat aan de boksskills doen. Eye of The Tiger Rico!"

De video waarin Frans Bauer zijn uitdaging aan Verhoeven aankondigde, ging meteen viraal onder zijn fans. Frans speculeerde nu al over een mogelijke match tussen de twee, en zien de lol er wel van in, hoewel er nog geen officiële reactie is gekomen van Rico Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws