šŸŽ„ Confrontatie Usyk en Fury in Saoedi-ArabiĆ«: 'Vechten met Conor McGregor' Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ Confrontatie Usyk en Fury in Saoedi-ArabiĆ«: 'Vechten met Conor McGregor'

šŸŽ„ Confrontatie Usyk en Fury in Saoedi-ArabiĆ«: 'Vechten met Conor McGregor'

Tyson Fury en Oleksandr Usyk liepen elkaar tegen het lijf in Saoedi-Arabiƫ, waar de Britse bokskoning vanavond tegen ex UFC kampioen de boksring in zal gaan.

Dat Tyson Fury en Oleksandr Usyk bittere rivalen zijn staat buiten kijf. De twee staan gepland volgend jaar tegen elkaar de ring in te gaan en wisselen op social media flinken klappen tegen elkaar uit. Hoe anders was de ontmoeting in Saoedi-Arabiƫ tussen de twee, echter niet zonder de rivaliteit los te laten. Usyk tilde Tyson even van de grond om zijn kracht te tonen.

Usyk liep Fury tegen het lijf, en wil knokken met Conor McGregor

Ook was het Usyk die antwoordde een cross-over gevecht tegen UFC-ster Conor McGregor wel te zien zitten, na gevraagd te zijn hoe hij daar tegenover stond. "Conor waar ben je?", riep Usyk. McGregor heeft al eens eerder de bokshandschoenen aangedaan in 2017 tegen de legendarische Floyd Mayweather JR. Of een gevecht tegen McGregor zal ontstaan is niet ondenkbaar en zal zeker fans trekken.

Het moment tussen Fury en Usyk kreeg een grappige wending toen de Brit het niet kon nalaten op geheel eigen wijze de OekraĆÆner op de hak te nemen. "Kijk hij heeft zelfs zijn hoge hakken aan", zei Fury daarmee wijzend op het lengteverschil tussen de twee.

Ondertussen kijken de fans uit naar de confrontatie die vanavond plaats zal vinden tussen Fury en Ngannou. Beiden hebben aangegeven dat het geen saaie wedstrijd zal worden ook al staat er geen titel op het spel. Saoedi-Arabiƫ heeft veel geld in het event gestoken wat wereldwijd honderdduizenden vechtsport fans zal trekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws