ChampsTalk: Het meest actieve vechtsport kanaal op YouTube Nieuws
Nieuws

ChampsTalk: Het meest actieve vechtsport kanaal op YouTube

ChampsTalk: Het meest actieve vechtsport kanaal op YouTube

ChampsTalk timmert hard aan de weg in vechtsportland met hun YouTube kanaal. Het team van vrijwilligers is het meest actieve en populaire video kanaal die de fans up to date houdt.

Nederland is de bakermat van de vechtsport met voornamelijk kickboksen wat zeer populair is, organisaties als Glory en Enfusion voeren de boventoon en dat is precies waar team ChampsTalk te vinden is. Maar ook andere events of op locatie vechters interviewen maakt het kanaal zo compleet.

We doen het voor de fans

Ook Vechtsport Info kent een samenwerking met ChampsTalk, wel als twee afzonderlijke platforms maar completeren elkaar waar nodig. "Ons team moet wel eens schakelen en kiezen welke events we bezoeken. Vaak zijn er meerdere in het weekend, dus verdelen we de boel", zegt Alaeddine Bouadli van ChampsTalk.

Het team van ChampsTalk kan je bijna niet missen door hun kenmerkende fluorescerende shirts. "We worden vaak aangesproken door fans op events die aangeven ons veelal te volgen. Dat geeft een goed gevoel daar doen we het tenslotte voor, de fans."

Samenwerking met Vechtsport Info

"Door onze samenwerking met Vechtsport Info zijn we herkenbare kleding gaan dragen, zij doen dit ook al vanaf dag een. En het is leuk dat de fans ons kunnen aanspreken." ChampsTalk werkt zo efficiënt dat de video's binnen enkele ogenblikken al online staan.

"Dat maakt hen onder andere speciaal, deze jongens werken hard en snel. zo zitten wij ook in de wedstrijd", zegt Ron Emmerink oprichter van Vechtsport Info. "Dat sprak ons team ook aan vandaar dat we op sommige vlakken een aantal dingen samen doen."

Kopieer gedrag

"En wat je ziet is dat ineens veel andere partijen ook de stijl proberen te kopiëren van champsTalk. Of ook die van ons, niks mis mee maar ze missen wel vaak de werk ethos. Zetten stagiaires in die vervolgens met een mond vol tanden staan bij interviews. Het spreekwoord beter goed gestolen dan slecht bedacht gaat hier niet op. Je moet bereidt zijn er hard voor te werken."

Een aantal vaste gasten passeren vaak de revue bij ChampsTalk zoals Wilson Boldewijn van de Telegraaf die samen met het team voorspellingen van gevechten of analyses doet. "Wilson is een gedreven liefhebber van de sport. Hij voegt ook iets toe en dat past dan ook weer bij ons", zeggen Bouadli en Emmerink volmondig.

Het Team van ChampsTalk bestaat uit: Alaeddine Bouadli, Daan Homminga, Max Freijer, Abdennour El Haddaoui, Mahid Ahmed, Sherwyn Bell, Davy Saghir, Jimmy Rosenberg, Michael Montijn en Bilal Appan.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws