Borsten UFC-ringmeisje barsten bijna haar topje uit! Onzedelijk voorstel Nieuws
Nieuws

Borsten UFC-ringmeisje barsten bijna haar topje uit! Onzedelijk voorstel

Borsten UFC-ringmeisje barsten bijna haar topje uit! Onzedelijk voorstel

Carly Baker een UFC ring girl is bijna uit haar bovenkleding gebarsten, waarna een Instagram volger haar een schunnig seksueel verzoek stuurde.

UFC schoonheid Carly Baker werd blootgesteld aan een schunnig seksueel verzoek van een fan op Instagram na het posten van een foto van zichzelf bijna uit haar ring girl top barstend. De 34-jarige was één van de drie ring girls die verschenen op de uitverkochte UFC 286 afgelopen weekend in de London O2 Arena.

Spuug op mij

Op Instagram de dag van het evenement postte Baker een selfie uit haar kleedkamer waarop haar uitstekende figuur te zien was, compleet met een strakke top die weinig aan de verbeelding overliet. Echter, besloot een fan haar een vrij schunnig commentaar te sturen, schrijvend: "Spuug me vol schatje".

Gelukkig voor Baker was er veel meer positieve commentaar op haar post om het onzedelijke verzoek van de fan in kwestie te verdrijven, waaronder die can UFC vechter Charles Oliveira. En net als Oliveira steunde UFC ring girl Red Dela Cruz Baker door een opgeheven hand te plaatsen en een vuur emoji.

Verrukkelijk

Een andere fan voegde toe: "Gewoon prachtig" terwijl een andere fan Baker bedankte voor het delen van de openbaring op Instagram. Hij schreef: "Verrukkelijk...bedankt voor het delen, Carly". Baker is onder UFC fans bekend als hun eerste Europese ring girl. Geboren in Londen, begon ze meer dan 20 jaar geleden aan haar modellencarrière.

Baker is verschenen in een aantal tijdschriften tijdens haar modellencarrière, waarna ze een fotoshoot had in Zoo in 2013. Baker heeft ook meegedaan aan de verkiezing van Miss Great Britain en verscheen in de muziekvideo van Professor Green's 'I need you tonight'.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws