Scheidsrechter redde Conor McGregor van de dood! 'Het scheelde niets' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Scheidsrechter redde Conor McGregor van de dood! 'Het scheelde niets'

Scheidsrechter redde Conor McGregor van de dood! 'Het scheelde niets'

Conor McGregor is verteld dat scheidsrechter Herb Dean zijn rivaal Khabib Nurmagomedov heeft tegengehouden om de Ier te vermoorden.

De UFC ster gaf in de vierde ronde van hun gevecht tegen Nurmagomedov op bij UFC 229. Beide rivalen wisselden verschillende persoonlijke beledigingen uit voor het geveht en de gemoederen liepen na het gevecht hoog op. De Rus stortte zich op het team van McGregor en er brak ook een gevecht uit in zaal.

Beide mannen kregen zware boetes en werden geschorst voor hun acties en McGregor blijft Nurmagomedov bijna vijf jaar na de fight belachelijk maken. Nurmagomedov's manager Ali Abdelaziz ging onlangs in de aanval tegen McGregor in een tweet die luidde: “Hey, nog één ding voordat ik het vergeet."

Voor altijd onze bitch

"Als het niet was voor Herb Dean op 6 oktober toen jullie vochten, zou je dood zijn geweest. Je moet blij zijn dat je nog leeft, je moet hem dankbaar zijn dat hij je leven heeft gespaard. Je zult altijd onze bitch zijn.” Nurmagomedov kondigde twee jaar na de overwinning op McGregor zijn pensioen aan.

Ondanks dat UFC-baas Dana White zijn best deed om 'The Eagle' ervan te overtuigen om door te vechten in de hoop op een tweede gevecht tegen McGregor. White's inspanningen waren niet verrassend, gezien het gevecht tussen Nurmagomedov en McGregor 2,4 miljoen pay-per-view verkopen opleverde. Waarmee het de bestverkopende gebeurtenis in de geschiedenis van de UFC werd.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws