🎥 Borsten floepen weer uit BH UFC vechtster! 'Ze knappen er gewoon uit' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Borsten floepen weer uit BH UFC vechtster! 'Ze knappen er gewoon uit'

🎥 Borsten floepen weer uit BH UFC vechtster! 'Ze knappen er gewoon uit'

Montana De La Rosa is de tweede vrouw in een week die de BH functie van de huidige UFC-kleding zwaar bekritiseerd nadat haar borsten uit haar vechtshirt knapten.

UFC vechter Montana De La Rosa is niet blij met het huidige uniform van de UFC, zij klaagt erover dat deze haar borsten niet binnen kunnen houden. De La Rosa is de tweede vrouw in een week die klaagt over de UFC fight kit. Bij UFC Vegas 69 verloor Jessica Andrade van Erin Blanchfield in de headliner, en claimde dat haar uitvallende borsten daar debet aan waren.

"Dit is geen excuus, maar toen ze kwam voor de takedown, verloor ik mijn focus. Want toen ze introk, legde ze haar schouder net onder mijn topje en mijn borst glipte er helemaal uit. Ik verloor de focus en vergat te counteren', legde ze uit.

De La Rosa krijgt bijval van andere UFC vechters die kampen met hetzelfde probleem en eisen betere kleding. De UFC werkt sinds 2021 samen met Venum als hun officiële leverancier van vechtkits, na het beëindigen van een zesjarige deal met Reebok.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws