Borsten van Ebanie Bridges echte sneeuwballen! Boksster gaat naakt Nieuws
Nieuws

Borsten van Ebanie Bridges echte sneeuwballen! Boksster gaat naakt

Borsten van Ebanie Bridges echte sneeuwballen! Boksster gaat naakt

Ebanie Bridges de Australische boks schoonheid is niet bang om het ijskoude weer te omarmen. Na het verdedigen van haar IBF bantamgewicht wereldtitel in Leeds afgelopen zaterdag verrast zij haar fans opnieuw.

Het is redelijk om te zeggen dat alles in verhouding was toen boks babe Ebanie Bridges een sneeuwengel maakte waar haar fans van konden genieten. Zij toverde een afdruk in de sneeuw die niets aan de verbeelding overlaat. Afgelopen zaterdag maakte ze een einde aan haar bittere vete met landgenoot Shannon O'Connell in Leeds.

Op zondag plaatste ze Instagram-snaps van haar ontmoeting met Tyson Fury, met 'The Gypsy King' in Leeds om zijn nieuwe energiedrankje te promoten. En ondanks dat ze tijdelijk van Twitter werd verbannen na haar weging op vrijdag, waar Bridges op de weegschaal stond in adembenemende doorzichtige lingerie, is de ster sinds haar overwinning nog steeds bezig met fans.

Teasers

Ze poseerde in de sneeuw met pantoffels, een hoed en een kamerjas die slim was neergelaten om de harten van haar fans sneller te laten kloppen. "Ik vraag me af hoe ik deze sneeuwengel heb gemaakt", luidde het bijschrift, met huilende en ondeugende gezicht emoji's. Bridges plaagde toen haar 666.000 volgers door te zeggen "Kom erachter." Overigens brak Bridges haar had in de boksclash van afgelopen weekend.

Inderdaad, Bridges heeft haar sex-appeal de laatste tijd ten volle benut. Vorige week werd ze gefilmd terwijl ze bijna uit haar topje barstte toen ze bevestigde dat ze zich had aangesloten bij OnlyFans. Waar fans kunnen betalen voor pikante privé foto's en video's van Bridges.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws