🎥 Borsten MMA-vechter vallen uit BH en verliest wedstrijd! 'Oeps' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Borsten MMA-vechter vallen uit BH en verliest wedstrijd! 'Oeps'

🎥 Borsten MMA-vechter vallen uit BH en verliest wedstrijd! 'Oeps'

Jessica Andrade beweert dat het van haar borsten ervoor zorgde dat ze haar focus verloor in haar UFC-gevecht tegen Erin Blanchfield afgelopen weekend in Las Vegas.

Voormalig UFC strogewicht kampioene Jessica Andrade nam het op tegen de opkomende Erin Blanchfield tijdens UFC Vegas 69. Blanchfield maakte een gedurfd statement met haar dominante optreden toen ze erin slaagde om in de tweede ronde via een choke de Braziliaanse te verslaan..

Een aantal dagen na het verlies deed Andrade een verrassende onthulling tijdens een interview met Ag Fight. Volgens de Braziliaan was haar verlies aan Erin Blanchfield deels te wijten het dat haar borsten niet goed in haar BH bleven zitten.

Mijn borsten glipten er zo ineens uit

"Dit is geen excuus, maar toen ze kwam voor de takedown, verloor ik mijn focus. Want toen ze introk, legde ze haar schouder net onder mijn topje en mijn borsten glipte er helemaal uit en ik dacht oeps wat nu", claimt Andrade.

"Ik verloor de focus en vergat te counteren... Het enige waar ik aan kon denken was mijn borsten. Toen ik mijn hand gebruikte om mijn borsten er weer in te leggen, kon ze me toen naar beneden halen. Het hoort echter allemaal bij het spel. Het is geen excuus."

8 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws