🎥 Israëliër sloopt antisemitische rivaal met grote bek! 'Je zal branden' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Israëliër sloopt antisemitische rivaal met grote bek! 'Je zal branden'

🎥 Israëliër sloopt antisemitische rivaal met grote bek! 'Je zal branden'

Rafael Aronov, een politieagent uit Beer Sheva, won het World Combat Championship met het verslaan van Ilyas Sadykov. Die hem op Instagram had uitgedaagd met holocaust beelden en anti joodse propaganda.

Aronov vertelde dat hij tijdens de voorbereidingen op de wedstrijd berichten op Instagram begon te krijgen van zijn tegenstander, waarin onder andere dingen stonden als 'Hou je van Duitse muziek?' en 'Ik zal je verbranden zoals deze kerel'. Waar een concentratiekamp slachtoffer te zien was.

De Israëliër koos ervoor om niet te reageren en antwoordde liever in de ring. Toen ze aan het wegen waren, stonden ze oog in oog. Er hing veel spanning in de lucht. Er was een duidelijk gevoel van 'slecht bloed' tussen hen. De wedstrijd begon slecht voor Aronov, hij werd hard geraakt en viel op de grond. Hij herstelde zich snel en wist zijn tegenstander tegen de grond te werken en te verslaan met een knock-out.

Ik had een gek gevoel van tevredenheid

Toen hij werd gevraagd hoe hij zich voelde na zijn overwinning, antwoordde de 28-jarige: "Ik had een gek gevoel van tevredenheid. Ik kom uit een familie van holocaust overlevenden. Ik nam de antisemitische uitspraken persoonlijk, dus ik had een dubbele overwinning, een persoonlijke en een overwinning op antisemitisme.”

Na de wedstrijd schudden de twee elkaar de hand. Hoewel Aronov won met een knock-out, klaagde Sadykov daarna op Instagram over de "valse" juryleden en eiste een rematch in zijn eigen land.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws