Badr Hari eert topcoach en Gym na aanval hackers: 'Nieuw account' Nieuws
Nieuws

Badr Hari eert topcoach en Gym na aanval hackers: 'Nieuw account'

Badr Hari eert topcoach en Gym na aanval hackers: 'Nieuw account'

Mike's Gym, de sportschool waar kickbokslegende Badr Hari zijn glorieuze carrière lanceerde, is getroffen door een hack van hun Instagram-account. Het account, met meer dan 30.000 volgers, is nu ontoegankelijk, waardoor de sportschool niet langer met hun volgers kan communiceren.

Ondanks deze tegenslag toonde Badr Hari zijn onvoorwaardelijke steun voor Mike's Gym en zijn trainer/coach Michael Passenier. In een bericht op zijn eigen Instagram-account, met miljoenen volgers, eerde Hari de rol van Mike's Gym in zijn succesvolle carrière en de vriendschap die hij met Passenier heeft opgebouwd.

"Dank je wel Mike Passenier voor de sportschool waar mijn legende is ontstaan," schreef Hari. "De gym die me na aan het hart ligt. Dank je dat je mijn coach bent en een van mijn beste vrienden bent geworden."

Nieuw Instagram account Mike's Gym

Om de communicatie met hun trouwe aanhang te herstellen, heeft Mike's Gym een nieuw Instagram-account opgezet onder de naam @mikesgymofficial. Dit account zal dienen als platform om updates te delen over de sportschool, aankomende evenementen en de prestaties van hun getalenteerde vechters.

Ondanks deze tegenslag toont de steun van Badr Hari en de snelle actie van Mike's Gym de veerkracht van de sportschool en hun toewijding aan hun community.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws