Boksdrama: Ryan Garcia arena uitgegooid na wedstrijd broertje Nieuws
Nieuws

Boksdrama: Ryan Garcia arena uitgegooid na wedstrijd broertje

Boksdrama: Ryan Garcia arena uitgegooid na wedstrijd broertje

De bokswereld werd afgelopen weekend opgeschrikt door een flinke dosis drama. Bokser Ryan Garcia, die recent in opspraak kwam vanwege beledigingen op social media, miste naar verluidt zijn eigen afkick-programma om zijn broertje Sean te steunen tijdens diens bokswedstrijd.

Sean Garcia moest in de ring genoegen nemen met een nederlaag tegen Amado Vargas. Ryan Garcia verscheen wel bij de wedstrijd om zijn broertje naar de ring te begeleiden, maar was na afloop spoorloos verdwenen. Op social media gingen geruchten de ronde dat hij door security uit de arena was verwijderd. Ryan zelf ontkent dit echter en beweert dat hij vrijwillig is vertrokken.

Sean Garcia verliest na uitgebalanceerde wedstrijd

De bokswedstrijd tussen Sean Garcia en Amado Vargas was een gelijkopgaande strijd. De 23-jarige Vargas bleek uiteindelijk net iets fitter en kon de even oude Sean Garcia (7-1-1) in de zesde ronde tot stoppen dwingen.

Na de wedstrijd erkende Sean zijn nederlaag: "Het was een goede wedstrijd, zoals ik had verwacht. Ik denk niet dat ik helemaal leeg raakte, maar hij heeft me wel afgebroken. Het was mijn eerste keer dat ik langer dan vier rondes boksten en dat zijn juist dit soort ervaringen die je nodig hebt in deze sport. Hij was vanavond de betere man. Ik probeerde hem knock-out te slaan, maar aan het einde van de wedstrijd was mijn plan van aanpak verdwenen en probeerde ik vooral nog schade toe te brengen."

Ryan Garcia mist afkicksessie voor broertje

Ryan Garcia, die eerder deze week nog veel kritiek kreeg vanwege beledigende uitlatingen online, zou naar verluidt zijn rehab-programma hebben verlaten om zijn broertje te steunen. Eerder had hij aangekondigd aan zijn mentale gezondheid te gaan werken, maar op social media liet hij na de wedstrijd weten: "Ik heb de rehab overgeslagen voor deze shit."

Op social media werd gespeculeerd dat Ryan Garcia na afloop van de wedstrijd door security uit de arena was verwijderd. Zelf ontkent hij dit echter: "Ik ben niet weggegooid, ik ben zelf vertrokken. In het echte leven heb ik geen haters en iedereen was oké, want zoals ik al zei, iedereen kent mijn hart."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws