Jake Paul durft niet te vechten tegen Nieky Holzken! 'Moet uitdaging gezien hebben' Nieuws
Nieuws

Jake Paul durft niet te vechten tegen Nieky Holzken! 'Moet uitdaging gezien hebben'

Jake Paul durft niet te vechten tegen Nieky Holzken! 'Moet uitdaging gezien hebben'

Nieky Holzken voormalig Glory Kickboxing kampioen heeft publiekelijk Jake Paul uitgedaagd voor een bokswedstrijd. Echter lijkt Jake Paul niette reageren.

Holzken plaatste gisteren een uitdagende boodschap waarin hij beweerde dat hij Jake Paul in slechts vier rondes knockout zou slaan. Zijn boodschap was duidelijk en direct: "Laten we vechten, je bent nu toch in Nederland."

Het is algemeen bekend dat Jake Paul een relatie heeft met de Nederlandse topschaatster Jutta Leerdam en regelmatig in Nederland vertoeft. Eerder had Holzken al een soortgelijke uitdaging aan Jake Paul gestuurd, maar daarop was geen reactie gekomen.

Nieky Holzken dreigt Jake Paul flink aan te pakken in de ring

Gezien de wereldwijde aandacht die dit nieuws krijgt, lijkt het onwaarschijnlijk dat Jake Paul niet op de hoogte is van de uitdaging. Sommige fans en critici speculeren dat Jake Paul mogelijk terughoudend is om het gevecht aan te gaan, wat vragen oproept over zijn bereidheid om tegen echte tegenstanders te vechten.

Er zijn ook tegenstanders van Jake Paul die beweren dat zijn bokswedstrijden opgezet spel zijn en dat zijn tegenstanders opzettelijk verliezen voor financieel gewin. Het is echter belangrijk op te merken dat er tot nu toe geen concreet bewijs is om deze beweringen te ondersteunen. De vraag blijft dus: ontwijkt Jake Paul bewust Nieky Holzken, of zal hij deze uitdaging aangaan en de strijd aangaan met de Nederlandse kickbokskampioen?

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws