Bizarre wending gevecht Jake Paul met UFC-ster Strickland: 'bittere pil' Nieuws
Nieuws

Bizarre wending gevecht Jake Paul met UFC-ster Strickland: 'bittere pil'

Bizarre wending gevecht Jake Paul met UFC-ster Strickland: 'bittere pil'

Sean Strickland de voormalig UFC middengewicht kampioen, die onlangs een sociale media influencer versloeg, ontving een uitdaging van YouTube ster en bokser Jake Paul.

Paul bood Strickland $1 miljoen aan om te vechten in zijn trainingscomplex in Puerto Rico. Deze uitdaging werd echter snel afgewezen door de UFC, waarbij de Chief Business Officer Hunter Campbell de beslissing nam.

UFC's standpunt

Strickland deelde in een YouTube-video dat hij bereid was om tegen Paul te vechten, vergelijkend met Conor McGregor's gevecht tegen Floyd Mayweather. Echter, Campbell legde uit dat Paul geen gevechten verkoopt en zijn doelgroep voornamelijk uit kinderen bestaat die geen pay-per-views kopen. "Zijn doelgroep zijn kinderen, ze kopen geen pay-per-views. Dus ... een beetje deprimerend," zei Strickland.

Ondanks de afwijzing, heeft Paul meer dan 500.000 pay-per-view eenheden verkocht voor zijn bokswedstrijd tegen Nate Diaz en brak hij het ticketverkooprecord voor zijn gevecht tegen Anderson Silva het jaar ervoor. Dit roept de vraag op of de afwijzing van de UFC gebaseerd was op de werkelijke verkoopprestaties van Paul of andere overwegingen.

Strickland's uitnodiging

Strickland nodigde Paul uit om naar Las Vegas te komen voor een ontmoeting, zonder de noodzaak voor een cheque of live stream. "Dus als dat iets is wat je wilt, je wilt aan iedereen laten zien hoe groot en hard die ... is, laat me weten wanneer," daagde Strickland uit.

Sean Strickland, die binnenkort 33 wordt, wacht op zijn volgende opdracht. Tot die tijd zullen we waarschijnlijk nog enkele rondes van badjas-en-dirtbike soliloquies van "Tarzan" moeten doorstaan, terwijl hij alles overweegt van Machine Gun Vampires tot pro-castratie politiek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws